throwback

14 OKTOBER 2017

22u00-05u00

Met zijn dance-formatie Milk Inc verkocht hij reeds 21 keer het Sportpaleis uit. Van Ibiza tot Berlijn, van Hasselt tot Oostende, Regi is een graag geziene gast in zowel binnen- als buitenland. Zijn succes startte met ‘La Vache’, dat een grote hit werd in Frankrijk.

Regi’s stijl is een mix van trance, vocals, house, groove, 2Step en R&B. Hij heeft zijn eigen radioshow ‘Trance N Dance’ die hij zelf producet en presenteert. Hij maakte eveneens al remixes voor artiesten als Duran Duran, 2 Unlimited en Boney M. Daarnaast mixt hij ook heel wat compilatie-albums zoals Trance N Dance en International Tuning sounds.

In 2006 stond Regi met Milk Inc. voor het eerst live voor een uitverkocht Sportpaleis. Meer dan 16.000 mensen woonden deze fantastische show bij. In 2007 bracht Regi zijn eerste solo-plaat ‘REGIstrated’ uit. Een unieke plaat met nummers in een verschillende stijl en telkens opgenomen in samenwerking met een andere artiest. Al voor het album uitkwam kreeg het goud. De albums ‘Regi in the mix’ kunnen telkens op veel enthousiasme rekenen.

http://www.regipenxten.be

https://www.facebook.com/regi/

https://twitter.com/Realregi

Kom als VIP naar Throwback Saturday >>

Ontdek ons gratis busvervoer naar Throwback Saturday >>